Partenerii noştri

  • Partenerii nostri
  • Partenerii nostri
  • Partenerii nostri
  • Partenerii nostri
  • Partenerii nostri
  • Partenerii nostri
  • Partenerii nostri
  • Partenerii nostri
  • Partenerii nostri
  • Partenerii nostri
  • Partenerii nostri
  • Partenerii nostri
  • Partenerii nostri
  • Partenerii nostri
  • Partenerii nostri
  • Partenerii nostri
  • Partenerii nostri
  • Partenerii nostri
  • Partenerii nostri
  • Partenerii nostri
  • Partenerii nostri
  • Partenerii nostri

Blaturi De Masă şi De Bucătărie

Caracteristici generale:
Postformingul este o tehnologie modernă de îmbunătăţire a suprafeţei plăcilor aglomerate cu un laminat special, extrem de durabil, adică un material stratificat termorigid. Suprafaţa laminată este acoperită cu un strat pelicular special, rezistent la abraziune şi lovituri. Blaturile de lucru realizate cu tehnologia postforming se caracterizează printr-o rezistenţă înaltă la deteriorări şi sunt uşor de întreţinut.

Finisarea:
Suprafeţele blaturilor de lucru sunt laminate. Partea din spate este acoperită cu hârtie specială, care preia distorsiunile unui blat de lucru şi acţionează ca protecţie suplimentară împotriva umezelii. Marginea din melamină protejează partea din spate de deteriorările produse de umezeală . Partea de contact dintre laminat şi hârtia de căptuşire este protejată şi etanşată cu un adeziv poliuretanic special.

Format
- 3050X600 mm, 4100X600, 4200X600mm, 4200X750mm(rotunjit la ambele capete).
-la comandă se pot livra şi lăţimi de 800 mm şi 1200 mm.

Suport- Pal E1 ( EN312) de grosime 28 mm şi 38 mm.

Acoperire: laminat CPL sau HPL (conform DIN EN 438) cu sigilare suplimentară pe partea inferioră.

Structuri: suprafaţa lucioasă (SQ, LU); suprafaţa netedă (SM, MAT) ; suprafaţa structurată(PR, CF) ; suprafaţa perlată (PE) ; suprafaţă birou (BS).
 

Decor:

ImageImage
Image
Image Image Image
Image Image Image
Image Image Image
Image Image Image
Image Image Image
Image Image Image
Image Image Image
Image Image Image
Image Image Image
Image Image Image
Image Image Image
Image Image Image
Image Image Image
Image Image Image
Image Image Image
Image Image Image
Image Image Image
Image Image Image
Image Image Image
Image Image Image
Image Image Image